En värld jag inte visste fanns…

I Shakespeares ”En midsommarnattsdröm” dansar älvorna, och intriger spinns… Inte visste jag att dessa små älvaväsen var av kattisk natur?


Inte hade jag heller förut sett dockor så vackra som dessa…. Det är inte svårt att förstå att de är slutsålda – tur att bilderna finns kvar att njuta av!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “En värld jag inte visste fanns…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *