Mycket att berätta, det kommer att ta hela veckan???


När vi skulle träffa Sören och hans människor på Landet i fredags kväll, så fick de vänta JÄTTElänge på oss. Det var nog därför Sören var lite morrig – han hade ju snurrat och snott där på köksoffan i Stora mattes kök i timmar, för matte jobbade till sent innan vi kunde åka.

Och så när jag just klivit ur transportkorgen efter en bilresa, då är jag inte på jam-humör heller… Jag blir ju så åksjuk ibland.

Som tur är har Stora husse fixat en bil med AC nu så då går det lite bättre!

Efter att ha jamats vid lite mer ute i det fria så hade i alla fall Sören och jag gjort upp vad våra människor skulle fixa och så kunde min FlatWikki och han sköta om marknaden. Och det gick ju som kattsingen, helt underbart! Mer bilder kommer i morgon!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Mycket att berätta, det kommer att ta hela veckan???”

 1. Ska mejla över lite bilder om jag får igång min gamla stenkross som fått snurren ikväll efter att jagg lagt in och redigerat. Suck.
  Idag är vi trötta och gör inte många knop. Jo Sören förståss som kissat in 1000 revir efter att ha varit hemmifrån i helgen.Resterande 7 katter Suckade DJUPT när han kastade sig ur bussen i morse. Ja vi orkade inte hela vägen hem. Sov på en rastplats i Princessan Indras kommun inatt.
  Nalle

  1. Mjau, jag kan förstå att ni var trötta! Matte säger att Stora matte gick omkring här mest som en zombie, efter att ha skjutsat hem oss i söndags kväll… Så vi tvingade henne att sova kvar. Man vill ju inte ha henne sovande vid ratten på E18 eller så… Skönt att veta att ni är alla välbehållna hemma igen då!!! NosPuss Wikki

  2. Jahaja…Sören du va alltså i närheten av MIG?? Å inte kom du å hälsade på mig! tjatter tjatter….Nåväl vi ses i Kalmar i juli allafall

   Hoppas ni sov gott …

   NosPussar

   Indra

   1. Sören och hans människor var nog ganska trötta. Själva har vi knappt hämtat oss ännu! NosPuss Wikki

  1. Söt? *fniss* Flirtar du Sippo eller behöver du glasögon? Matte säger att jag ser ut som en sur uggla på den där bilden! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *