Nu kör vi igång marknadsdag nr 2

Det är mulet och kyligt, så vi kommer att hoppa och skutta för att hålla värmen – vi skulle gärna byta med Sören som bara ligger på sin trave varma fårskinn och myyyyyser! Men duktig marknadskatt som han är har han redan tassat in de första klapp-slantarna!!!

Håll tassarna för att vi ska slippa regnet som utlovats!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Nu kör vi igång marknadsdag nr 2”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *