Stackars matte ska till tandläkaren

Inte nog med att hon skickar oss katter på tandservice varje år, hon ska själv på tandkoll idag och är inte lycklig över det. Undrar om mattar också sövs för att fixa tänder? Jag borde ha följt med och hållit  henne i tassen, men katter får inte komma till människors tandläkarställen… Jag får trösta när hon kommer hem istället!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Stackars matte ska till tandläkaren”

 1. Det är så fånigt – om vi fått följa med, så hade de mått så jamarns mycket bättre!
  Vi håller alla sporrar för att det går bra hos tandläkaren. Du får sätta in STORA TRÖSTARARTILLERIET när hon kommer hem.
  nosgos å gottisar, nosbuff å råttisar
  Maurice & Kajsa

 2. Sånt där avskyr Matte också, hon brukar säga att det är tur man bara går dit en gång om året.

  Psst: Nu har de valt ut 10 bidrag som går vidare i Hemmets journals stora kattbildstävling. Kanske ngn vi känner är med man vet aldrig. Vi ska kolla dem nu iallafall.

    1. Mjau, själv hann jag sorgligt nog inte tassa in nån bild ens… Suck. Nåjam, det blir fler tävlingar! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *