Mer Magic-katter

För er som inte känner till det, så är Magic ett verkligen avancerat kortspel – som en korsning mellan poker, schack och bluffstop! Man måste  kunna sina kort, kunna sin motspelare och kunna ha ett pokerface som inte avslöjar vad man tänker… Perfekt för en katt alltså!

Här kommer mer utav min Magic-lek:

Jag hjälper dig gärna att sortera dina kort igen,matte!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *