Zingo – en lyckokatt med tur?

Hur klarar sig en devon rex ute vid en motorväg långt hemifrån i två veckor, när han som känslig innekatt annars aldrig varit utomhus mer än ett par minuter åt gången?

Den lille devonkillen Zingo slet sig ur selen för ett par veckor sedan, lyckades gömma sig i motorrummet på en bil, följa med den och till allas förfäran trilla ur den ute på motorvägen utanför Valbo! Hur han överlevt i det fria vet bara han själv – men nu är husse lycklig att ha honom hemma igen, skriver Gävletidningen GD.

I söndags kom ändå det glädjande telefonsamtal som berättade att Zingo – oljig och smutsig – hade gömt sig under ett hus och kunde fångas in där. Nu sover Zingo på husse Billys arm igen… Ibland håller SkaparKatten verkligen en Tass över somliga missar!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Zingo – en lyckokatt med tur?”

    1. Mjau, men man fattar inte hur han klarat sig… Undrar vad han ätit? Inget onyttigt hoppas jag! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *