Åskar massor hos oss…

Ska se om jag kan be Stora matte blogga lite åt mig senare!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Åskar massor hos oss…”

 1. Ja, huvaligen vad det mullrade och blixtrade här över oss! Och nu är det verkligen bevisat, brorsan Pejst ÄR en feglort, fast han försöker intala hela världen att han är tuff och kaxig! För han smet iväg med låg svans och gömde sej under vardagsrumssoffan när det höll på som bäst… Själv öppnade jag ett öga, men eftersom jag låg så bra och mysigt i buren sussade jag vidare istället, han den där Åskar fick väl hålla på om han ville…

  Hoppas att du och Nova inte blev skraja?

  1. Nova gömde sig under sängen… Jag satt högst upp i klöstornet och kikade ut och matte försökte filma blixtrandet och samtidigt få Stora matte att höra dundrandet via telefonen… Det gick ganska bra! Men allt på vår balkong fick vatten, tror jag! NosPuss WIkki

   1. Jamarns vad konstigt? Är det nåt med rödtottar och klena nerver som hänger ihop, tro? Det ska vara vi svart-vita* som visar mod!

    *) för även fast jag ser ut som en rödtott numera, så är jag ju faktiskt svarttabby i grunden, det är bara min extra skogisgen som gjort att jag bytt färg

 2. Här har Åskar också varit på besök hela eftermiddagen och kvällen, men vi känner oss trygga inomhus och är inte rädda. Matte älskar Åskar! Och så är hon glad över allt regnet, för planteringarnas skull… vi katter är måttligt roade av allt det blöta, måste erkännas.

  Tass från Imma, abbemissa, med en särskilt tröstartass till Nova.

  1. Mjau, matte gillar också åskan, hon säger att den tvättar världen ren igen…
   TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *