32 kommentarer – oj…

Jag har massor att tassa svar på – håll ut!

Somliga kanske är vana att få 30-100 kommentarer men för mig är denna samling som hopats över helgen massor…

Tack för dem och förlåt att jag inte hinner in och titta och kommentera nu i allas bloggar – vi har fullt upp med att sortera upp och packa ned allt som blev kvar från lotteribordet. Det får vila i sina lådor tills nästa gång, men då ska det vara avprickat på Stora mattes ”inventarielista” och inbäddat så att inget går sönder!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “32 kommentarer – oj…”

  1. Vilken fantastisk bild!! Helt klart fototävlingsbild!!! Önskar att jag hade tagit den!! 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *