Tänk om jag fick jama en stund på TV?!

 httpv://www.youtube.com/watch?v=cPB2JoE7vhs&feature=youtu.be

Jag skulle önska att något TV-team fick upp ögonen för oss katter på allvar! Tänk vad mycket jag skulle jama om mina behövande kattkollegor från norr till söder! Matte skulle få en tjänstebil och få åka runt hela Sverige och filma och fotografera och intervjua katter i nöd, så det kunde få en stund i rampljuset för att hitta någon som ville adoptera dem! Stora matte skulle få vässa pennan och skriva manus, husse tillsammans med Sippo och Conny skulle få hålla i säkerheten…

*drömmer*
Massor av kändisar skulle kämpa om äran att få adoptera en cool kisse från vår TV-show, och vi skulle samla in massor av slantar till katthem, kastreringar, ID-märkningar och vård… Det skulle bli tufft att ha en hittekatt och status att sköta en TNR-koloni, det… Å vilken fin dröm – hjälp mig att förverkliga den! TV-katten, hjälp oss!Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

13 reaktioner till “Tänk om jag fick jama en stund på TV?!”

 1. Försökte att anmäla er till det här programmet som Martin Stenmark har. Men ingen respons där. Trist.
  Nalle

  1. Suck, säger bara att Martin Stenmark kanske har dåliga rådgivare/programmakare? *suck*
   NosPuss Wikki

  1. Mjau, jag har försökt att byta ut det nu, hoppas den länkningen fungerar! NosPuss Wikki

 2. Men snälla Wikki, det är faktiskt möjligt! Åtminstone en del av din fina dröm… Södertälje katthem har världens gulligaste skyddsängel, Anna-Lena Brundin, som säkert skulle kunna sköta en TV-show om katter. Så bjuder hon in politiker, både riks- och lokal-, människor som jobbar på länsstyrelser och distriktsveterinärer, eldsjälar från katthem och kolonier… ja, alla som har något att säga i frågan får göra det, och mellan intervjuerna visar man upp katter som behöver nya hem och presenterar dem så där levande som blogghjälpen är så bra på! Kan ni inte prata med blogghjälpen om att kontakta Anna-Lena Brundin och ta det därifrån? Jag vet att Djurhjälpen i Vaxholm också har kontakt med TV-folk… det gäller bara att ta tag i det hela!

  Tass från Imma, abbemissa.

  1. Mjau, alla som kan slå klorna i en kattvänlig kändis och be dem att fixa detta, ni kan väl jama igång och så gör vi en kampanj: Katt show för hela tassen! NosPuss Wikki

  1. Mjau, tänk om våra kloka mattar kunde slå sig ihop och göra supersuccé – det skulle vara något! NosPuss Wikki

  2. Mjau, vi kunde hjälpas åt! Allt som hjälper hemlösa katter är en bonus, allt som höjer katters status i samhället är värt att strida för! Bra jamat! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *