En ny dag för drakflygning?


Det finns kattdrakar! Många olika sorter – figurdrakar och traditionella.
Men det är kanske mest så här jag i fantasin sett mig flyga:
För det blåser idag också!

 

 

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “En ny dag för drakflygning?”

    1. Mjau det är nog en liten svartvit pälsboll som flyger där? En Wikkidrake? *fniss*
      TassKram WIkki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *