Tävling: Vinn träff med kattkonsulten Helena!

Om du har en problemkatt och bor i Stockholmstrakten ska du titta in hos Kattfamiljen som just nu har en tävling där en behövande kisse kan få hjälp med en gratis konsultation!

Kattbeteenderådgivaren Helena hjälper katter och kattägare med deras kattbekymmer som t ex kan vara icke rumsrenhet, aggressivitet eller stress.

Kattfamiljen beskriver tävlingen så här:
”Att ha kattproblem är aldrig roligt men i de allra flesta fallen finns det en lösning. Det gäller att försöka förstå vad katten vill med sitt oönskade beteende och sen hitta en lösning som passar både dig och katten.  Så jag hoppas att ni som har kattproblem tar denna chans att få gratis hjälp av en expert. Det enda kravet är att du och katten bor i Stockholms län och har ett problem.
För att vara med och tävla maila till heidi@kattfamiljen.se och berätta lite kort om kattens problem, kattens ålder, ras, kön och om den är kastrerad eller inte. Helena kommer sedan att välja ut en vinnare. Tävlingen avslutas den 5e juni.”

Så om du och din kisse har behov av problemhjälp, ta chansen! Lycka till!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *