Hoppsan – blev lite försenad…

Här kommer i alla fall lite mer om auktionen:
En liten söt grårandig kisse från Teddykompaniet ingår också, fyndad i en secondhandbutik, och i gott skick – vill bli pussad på nosen av någon ny ägare!

Auktionen pågår till fredag kväll kl 21.00 och blir till förmån för Örebro katthem denna gång, ”mitt eget katthem” måste ju någon gång också få del av kakan… Paketet innehåller många fler saker, som jag kommer att visa mer av framöver!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *