Räddade kattungar behöver hjälp

Fem medtagna och matta mamma-lösa kattungar fick igår mellanlanda hos den snälla hunden Raisa, som skötte om dem lika bra som en kattmamma, om man nu bortser från att mjölken kom ur nappflaska…

När ungarna väl fått mat och vila piggnade de till och har nu flyttat in i jourhem hos Evelina på Livbojen:
Nu kommer perserkatten Siri, en rutinerad gammal kattdam, och hunden Gizmo att ta hand om dem tills de är stora nog att söka egna hem. Vill du hjälpa dessa små med ett bidrag till framtiden så hittar du Livbojens konto här. Räck ut din tass för ulltussarna!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *