Tänk så det kan bli!

En dag går Stora matte in i en butik i Eskilstuna och hittar vackra kattkort. En kedja av händelser startar, som leder till att Nalle börjar sälja Pias kort när hon är på marknader – och till exempel Sixtens och Pumas matte köper dem! Vilken skön effekt! *svansdans*

Och ni måste se det senaste, Pias nya brickor:
Kan det bli charmigare? Möjligen om man ritat dit en Wikki nere till vänster? *fniss*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Tänk så det kan bli!”

  1. Mjau, det är lätt att få det där ha-begäret…. Jag försöker stilla det genom att ge bort saker istället – det är också kul! TassKram Wikki

 1. Och sen kommer ju Matte skicka korten till ngn också, det vet ingen vem det blir. Kanske ngn annan i vår lilla skara.

  Psst: matte har en kattsele som vi absolut inte gillar. Hon hade tänkt ha den som pris i en tävling, men så tänkte hon att man kanske kan auktionera ut den till förmån för ngt katthem. Skulle ni vilja hjälpa oss med det, ni kan ju det så bra.

  1. Mjau, vi hjälper gärna till med en auktion! Vi får väl ta lite mailkontakt om hur vi löser det? Nu har vi en fin bok hos Klosterkatterna, er sele och så skulle vi snoka lite i Stora mattes hemliga skåp och lägga ut en ny auktion strax! *kurr*
   NosPuss Wikki

    1. Ja tack gärna! *spinner* Tänk vilket jättefint auktionspaket det kan bli!
     NosPuss Wikki

 2. Hej! vad roligt att få se mina ”bebisar” här! Tack Wikki. Jag är så glad att ni tycker om mina kattmotiv. Jag är så sugen på att måla en ny tavla. Inspiration finns i massor:)
  Brickorna kommer att finnas i lager från v. 22. Kram / Pia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *