Matte vi ska plantera Dentisar!!!

Mjau, jag har fått ett fanTASStiskt tips utav Sambo och Roxy att sätta Dentabits i krukorna på balkongen. Inte för att jag vet hur de gror eller blommar, det ska bli spännande. Kanske blir det en sådan här växt:
Orthosiphon aristatus heter den på latin, en thé-växt som finns i SydostAsien, men annars allmänt kallas ”Cat Whiskers Herb” – morrhårsört! Den har använts i traditionell folkmedicin mot många åkommor, så det kan vara något för husse och matte att knapra på om de känner sig krassliga?!

Sedan skulle jag vilja försöka hitta någonstans där sådana här gulliga kruk-prydnadskatter finns att köpa?!

Jag hittar dem på Amazon men inte på svensk marknad, tyvärr.

Matte nu är jag snart klar med planeringen av vår balkongodling… Är du snäll och hämtar jordsäcken från förrådet!?!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Matte vi ska plantera Dentisar!!!”

  1. Vet du, Wikki, matte säger att det inte är ett dugg svårt att handla på Amazon och att de där sex katterna skulle kosta ungefär 80 kronor inklusive skatt och frakt. Har din matte ett VISA-kort eller PayPal? Matte handlar ”ofta” saker från USA eftersom de har sådant som inte finns här och är mycket mycket billigare, plus att det alltid går fortare att få sakerna därifrån än om man skickar efter något i Sverige. Så du kanske skulle ta ett jam med din matte om de där söta katterna?

    Tass från Imma, abbemissa.

    1. Mjau, jag får ta det när vi har bättre tid och så – nu är det så mycket annat som måste gå före….
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *