Förväntan….


I morgon är en Wikktig Dag…. *längtar*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

12 reaktioner till “Förväntan….”

 1. Ooo, då vill vi vara först med att gratulera dig på den Stora Dagen, Wikki – GRATTIS! ♪♫ Jam må du leva! Jam må du leva! Jam må du leva i kattiljoner åååååår! ♫♪♫♪ Kurra! Kurra! Kurra! Kurraaaaaa!

  Nedtassat av abbemissan Imma, som sänder nosbuffar och svanskramar från alla klosterkatterna: Conny, Rafael, Jenny, Majsan, Sixten, Assar och förstås undertecknad katt själv… samt mattarna Kicki och Gitte.

  1. TackTass så mycket, men det är ju inte förrän i morgon – men ni är garanterat Först, det är sant! *fniss*
   Och fr o m i morgon har jag alltså klarat av de första FEM av mina kattiljoner år!
   NosPuss Wikki

 2. åhhh, är det din födelsedag!! Det är JÄTTEKUL med födelsedagar. Hoppas att du blir väckt med torsktårta, gottisar och leksaker. Och att de spinner och jamar något fint för dig!!
  Hurrjam, hurrjam, hurrjam, HUUURRRRRJAAAAAAAAAM!! i förskott!

  M&K

  1. HI hi tack tack – jag hoppas någon sjunger lika vackert för mig i morgon!
   Och så önskar jag mig tonfisktårta!
   NosPuss Wikki

  1. Mjau, tack så hjärtligt ändå! (Hoppas inte Pip klappade till hårt?!)
   NosPuss Wikki
   PS Nova kurrar!

 3. I morron har blivit idag så grattis lilla söta Snuttan. Inte långt kvar till kram IRL nu va??
  Nalle, Lasse o Sören + dom andra 7 som aldrig får åka med,

  Nalle

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *