Godkänt, smaskade Mjurre

Äntligen något som slank ned,
i alla fall en hyfsad portion, jämfört
med det lilla Mjurre ätit förut.
Den lite blöta mjuka patén blev
mumsad på i tre omgångar, och
det fick Stora matte att klappa
och berömma Mjurre mycket!

(Halv tre i natt…)

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

17 reaktioner till “Godkänt, smaskade Mjurre”

 1. Bra Mjurre. Fast mitt i natten? Har han testat Pussis kattungemat i påsarna? Det älskar odjuren här.
  Kramisar Nalle

  1. Vi håller på att beta oss genom alla slags foder, suckar Stora matte. Men är glad att ha hittat ett som passade den kräsne herrn just nu. Ett samtal med veterinären gav ungefär beskedet ”Det är bättre att han äter NÅNTING hellre än ingenting” – så tja, trugandet fortsätter! Och det är mitt i natten och vid fyra på morgonen…
   NosPuss Wikki

 2. jaha, så Bozita dög åt honom. Kan meddela att även vi får sådan mat, men här är det bara Sixten som äter det, Puma får ngt annat som han tycker är ätbart. Fortsätt nu äta Mjurre så att din Matte slipper vara orolig för dig.

  1. Mjau, nu måste vi bara hitta någon som har just Bozita så att vi kan köpa mer! Det blir matjakt i påsk! Hi hi!
   NosPuss Wikki

 3. MUMS!!!! Den där maten tycker vi också om. Fast vi tycker bäst om dom med älg och ren i. Då känner vi oss som riktiga jägare *fnissar*. Prova dom Mjurre :-). Husse brukar köpa den på Arken Zoo här i Örebro så den finns säkert i deras butik i Eskilstuna också som ligger på Gunborg NYmansväg 2.

  Massor av nosbuffar

  1. Mjau, men just idag är Stora matte i Örebro så det blir kanske en tur till Arken då att shoppa det i kväll! Hon ska vara kvar hos oss till i morgon och då åker vi till Landet!
   Jubeljam och svandans!
   TassKram Wikki

  1. Mjau, Stora matte har köpt sådan! Hittade Bozita-mat för kampanjpris ute på Djurens center, och köpte alla sorter som fanns kvar! Så nu ska Mjurre få smaka…
   NosPuss Wikki

 4. Åh Mjurre! Min matte gråter när hon hör att di inte har så mycket matlust! Det påminner henne om vår gamle Bolzmann som tappade matlusten för ett år sen nu och matte sprang runt i hela stan och köpte olika sorters mat till honom för att locka honom att äta!

  Men Mjurrisen, du kan väl tassa ner din adress i ett mail till matte så ska hon skicka lite av våran mat! Vi har go mjuk mat med kalkonsmak hemma, Hills Kitten heter den å ligger i små påsar…smaskens må du tro, å mycket näring är det i den så jag får snart inte äta den längre, matte tycker jag börjar lägga på hullet!

  Jaja jag fyller ju ett år i maj så jag ska börja med vuxenmat! Jag gillar ju bäst blötmat, är inte en sån där torris junkie som Bastian..fast han lägger minsann inte på sig den lille banditen!

  Vi skickar jättemånga tasskramar till dig Mjurre, å du får hälsa Wikki..fnissjam hon börjar ju se riktigt bra ut nu när det börjar växa lite lurv på henne…tycker du inte?

  Indra, Bastian jamar en kramhälsning också

  1. Mjau, det är så fullt av långa goa kommentarer från er här nu, så jag hinner knappt med att svara!
   1) Tackar varmast för omtanke om Mjurre – adress kommer i mailen! (Vi ska puffa på honom att smaka!)
   2) Då får du jama till när din födelsedag är, så att vi kan sjunga för dig! *blink*
   3) Lurvet kommer alltid tillbaka… Lagom till vintern är det nog full päls igen!
   NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *