Auktionen avslutas kl 20 i kväll

Katten Alice, som verkligen innerligt önskar sig ett vitt skinn, leder just nu budgivningen med 1 300 kr!

Det goda är ju att Linnsen redan fått sitt veterinärbesök avklarat – och auktionspengen har gått åt redan, liksom lite av det som kommit in till Snuffefonden. Men det innebär också att det finns en liten slant kvar i fonden. Men det lär alltid dyka upp nya bloggvänner som kan behöva hjälp, så de kan bli bra att ha redo.


Nu ska jag sola lite igen! Puh, det tar på krafterna att vara hjälpkatt!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Auktionen avslutas kl 20 i kväll”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *