Mjurres restaurang


Det gäller att fresta med någonting!! Idag slank det åtminstone ned lite vanlig Whiskas blötmat – just nu känns det oviktigt om det är njurfodret, det är mer av värde att han äter något över huvud taget… *suck*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

12 reaktioner till “Mjurres restaurang”

  1. Och det blev ytterligare en skål nyss… Men Mjurre rynkade på nosen och gick och lade sig i sin kattkoja. ”Jag tar lite sedan. Kanske.” *suck*
   TassKram Wikki

 1. Kurrrrrrrrr…så där skulle det vara hela tiden ju. Hmmmm..lite rivet äpple till efterrätt också så är det helt perfekt (säger Strindberg). Fast bara sorten Pink Lady för….hmmmmm…. jag är lite kräsen jag precis som du Mjurre … *flinar busigt medans husse suckar och säger att den inte bara är godast utan dyrast också*. Nu får du vänja dom vid det här…hi hi… Passa på nu Mjurre innan dom tar bort det.

  Nosbuff

  1. Mjau, jag vill ha stekt svan, jag vill ha stekt svan! *fniss* Då kan vi snacka om dyr!
   TassKram Wikki

 2. Linnsen fick en liten provpåse med maten Specific Adult medans vi väntade på provsvar, hon hade ju inte ätit sedan igår. Kanske kan det vara nåt för Mjurre? Har han provat den matsorten? Vi skickar gärna påsen till er för Linnsen åt bara lite och den är på 100 gr och Mjurre KAN ju tycka om den! Speciellt som den inte är speciell njurmat… 😉

  1. Mjau, tack men Stora matte har redan av den sorten och en massa andra… Nu börjar hon om från påse 1 igen. Även om det betyder att hon måste stiga upp och mata Mjurre kl ett samt halv tre i natt! Men tack för vänlig omtanke!! ♥
   TassKram Wikki

 3. Tror du inte att Mjurre ordnar sin egen mat ute och helt enkelt är för mätt för mattes buffé?

  Tass från Imma, abbemissa.

  PS. Vi håller förstås tassarna knäppta för Mjurre! DS.

  1. Tyvärr är inte Mjurre ute mycket nog för att få fatt i särskilt mycket mat heller. Nu i kväll blev det bara två slick i nyss upphällda fatet. Det blir ett samtal till veterinären i morgon igen. *suck*
   TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *