Undrar om Stora matte kom med?

I kväll är det avsnittet från ”Världens Bästa Hotell” på TV3 där Johannas tavelvernissage visas! Undrar om Stora matte kom med på tv-film när hon ber Johanna teckna en katt att auktionera ut?! (Den tavla som Indra och Bastian ropade in.) Ska bli spännande att kika!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Undrar om Stora matte kom med?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *