Solen är äntligen här igen!

Jag tänker bara ligga njutande på mitt balkongbord och vippa på svansen resten av dagen!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Solen är äntligen här igen!”

  1. Å tack för Kattplimangen! Det är mattes verk, jag har bara behövt övervaka lite lite lite!
   NosPuss Wikki

 1. Oj så flott sidan har blivit. Tycker att du har rätt att njuta hela dagen idag.
  Har precis skrivit ut en ny bild av dig. Vår Flattis börjar ju bli sliten och du vill väl hänga ned ut i år oxå ???

  Kramisar Nalle

  1. Mjau, så klart att jag hänger med! Och jag laddar för juni i Eskilstuna också!!! *spinner*
   Fast egentligen borde jag göra en ”naken-FlatCat” också?
   NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *