Hälsning från Mjurre


Vår gammelkisse Mjurre på Landet har ingen större förtjusning i det dyra njurfodret som Stora matte försöker få honom att äta. Varken i torr eller blöt form. Istället går han ut och jagar möss eller knaprar i sig av dem som kompisen Ville bär hem! Det är verkligen rörande att se hur den yngre Ville tar hand om sin ”storebror”!

Mätt och belåten rullar Mjurre sedan ihop sig och snarkar – ser ni att det vita i pälsen nästan ser ut som ett hjärta?!! ♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Hälsning från Mjurre”

    1. Mjau, det slank ned lite i morse i alla fall… *håller tassarna för ökad aptit* NosPuss Wikki

  1. Mjurre, ät inte så mycket extramat! Matte och Stora Matte vill att du ska leva länge än och du mår bättre om du äter Stora mattes dyra veterinärmat. Jag vet, för jag har fått leva med det sedan i somras. (Fast jag knycker litet av Chandas och Pumbas mat ibland… *skäms litet*

    Nosbuff

    1. Mjau, Stora matte gör allt hon kan för att få Mjurre att äta den ”rätta maten” men han är ganska envis, om man säger så! TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *