Matte har spårat…

…dubbelgångare! Om Max och Måns kan ha dubbelgångare, då måste ju jag också kunna ha det? Här *fniss frust hi hi* är den första:

normal
Också en Wikki-tårta! Hittad här på CakeCentral. Undrar om tårtbagaren visste om att det är lite likt mig?

Nästa Look-a-Like heter Bandit! Är han inte snygg så säg??!!! Se här:

bandit_black_and_white_cat_
Fluff-svans har han också, och till skillnad från mig all päls på plats…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

17 reaktioner till “Matte har spårat…”

  1. Men inte kan man väl ändå äta den katten ???????
    Fast Bandit och du är så söta så man kan äta upp er oxå.
    Nalle

  2. Men inte kan man väl ändå äta den katten ???????
    Fast Bandit och du är så söta så man kan äta upp er oxå.
    Nalle

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *