Dags för ny auktion!

Som jag lovade förra veckan så är det dags för en ny kattauktion! Och eftersom jag lovar saker, så brukar jag hålla dem! Det här är vad nya auktionspaketet innehåller:skinn
Ett fluffigt vitt fårskinn med lite svaga melleringar i ljust orange
vinst1
Boken ”Gör som din katt” av Ylva Stockelberg, med författarens autograf, ett litet gulligt kattbokmärke och tre vykort med kattfoton av Tomas Wester
vinst2
Samt en liten söt sovande porslinkatt

…och liten hemlig Wikki goodiebag som alltid!

Auktionsbud lämnas som vanligt i en kommentar här på bloggen och budgivningen är öppen till och med lördag 9/4 kl 15.00 – så välkommen med ett första bud!

Jag är öppen för förslag på vilken katthjälp som ska få auktionspengen, det finns ju många som kan ha nytta av en slant nu när de första vårkattungarna börjar komma till världen!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Dags för ny auktion!”

  1. Jag jamar 500:- som första bud.
    Mitt förslag om vart pengarna går är till veterinärvård för den stackars missen som kom in till Södertälje katthem häromdagen som bla fått tassarna och mungipan sönderskurna på en trasig fönsterruta.
    *nosbuffar*

    1. Alice, du är en tuffing till katt och det är ett jättebra förslag! Tack för ditt bud! *spinner* TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *