Wikki’s Tröja!

trja
Nalle du är världens händígaste! *spinner* Titta vilken fin tröja som Nalle stickat åt mig! Vilken supersnygg färg! Nu ska jag vakta postlådan varje minut ända tills den kommer!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

20 reaktioner till “Wikki’s Tröja!”

  1. Vi ser verkligen fram emot att Postkatten kommer med tröjan så vi får se dig i högsta mode!

    Matte har en halsduk i samma garn och den virade hon runt mig en dag när jag låg på sängen och det var jättekurrigt! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *