Täcke?

Jag försöker förklara för matte att jag vill gärna gå ut, fastän blötsnön vräker ned, och då säger matte att jag ska ha täcke på mig, typ något sådant här:
tcke
Hmmmm… Jag ska fundera på saken! (Och jag slapp i alla fall få sådan där fjåsig bollsvans!!!)

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

5 reaktioner till “Täcke?”

    1. Mjau, ibland kanske omständigheterna tvingar fram dylika behov – både av svansklippningsmodell och val av täcke?
      NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *