Surprise!

Husse och matte hjälpte Stora matte att packa ihop sina saker… Jag jamade hejdå och försökte tigga mig en promenad vid ytterdörren innan hon skulle åka – då knackade det på dörren!??

Och gissa vem som kom!???? HUUUUUUUSVAKTEN!!!! (Ja, eller alltså lägenhetsvakten, men i alla fall!)

Vet ni vad det betyder?! Jag och Nova ska få åka till Landet! Landet Landet Landet Landet – hurrjam!

Så nu håller vi på att packa lite saker också…. *spinner lyckligt*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

15 reaktioner till “Surprise!”

  1. Ååååh, härligt med utomhuset på landet!!! Njut av det vackra vädret och lycka till med insektsjakter, nån liten fluga borde väl ha vaknat nu?
    Själva har vi fått husarrest på obestämd tid och får inte gå ut i vårt AlKATTraz utan övervakare; allt detta bara för att Jansson hittades av grannen när han gick och nosade i dungen på baksidan och själv fick jag plockas ned med stege från grannens tak! Vi lyckades nämligen hitta en väg ut, med ett skutt för kung och fosterland upp på förstukvistens tak för vidare transport mot friheten… Fast… Med tassen på hjärtat måste jag erkänna att frihet var skrämsligt, och jag var jamarglad när husse hämtade ner mig, det där taket var väldigt brant och otäckt!

    1. Oj då vilka äventyr ni hittat på? Tak ska man nog undvika tror jag, men det var då mästerligt hoppat! *imponerad* Hoppas att alKATTraz kan fixas till att bli säkrare? TassKram Wikki

    1. Mjau, fast jag blev åksjuk som vanligt – vi fick stanna i Arboga och ha vilostund, sedan gick det bra. Jobbigt att åka bil så långt! TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *