Skuggtävlingen bidrag nr 9

roxy__skugga_
Matte Agneta har skickat in bilden på Roxy som studerar sin tjusiga skugga!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

5 reaktioner till “Skuggtävlingen bidrag nr 9”

  1. Jag röstar på Roxy, eftersom jag tycker det är en så speciell bild med en katt som betraktar (och kanske begrundar) sin egen skugga…

    Nospuss från sr. Carina, klosterkatternas matte.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *