Skuggtävlingen bidrag nr 7

meja_vinkar_
Här vinkar Raijas vackra katt Meja till oss med hjälp av sin skugga!

Nu undrar säkert varför inte skuggbilderna ni skickat över kommit upp på bloggen förrän nu – det beror på att Stora mattes dator inte ville vakna till liv tidigare! Men alla bilder som skickats till mig före kl 21 kommer att komma med!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *