Skuggtävlingen bidrag 1

Vackra Linnsen är först ut:

linnsekatt
Matte Karin har skickat in bilden och mjau, jag håller med: Även Linnsen har lite ”egyptisk profil” på sin skugga! Vacker mild bild som bara ser så mjuk ut! *kurr*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

20 reaktioner till “Skuggtävlingen bidrag 1”

  1. Eftersom det vore omoraliskt att själva rösta på Frida så röstar vi på Linnsen. Kurr, kurrr, kurrrrrr va söt hon är och en nästan lika fin skugga.

  2. Linnsen röstar jag på. Mjuk, fin bild av en katt som ser så trygg, eftertänksam och förståndig ut!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *