Stora matte har också målat!

img_18
Det står fyra tomma dukar på staffliet nu, undrar vad som ska tassas på dem?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

53 reaktioner till “Stora matte har också målat!”

  1. Mjau, det står massor av tomma dukar och pannåer på staffliet så det är nog nåt på gång! Färgtuber över hela skrivbordet! NosPuss Wikki

 1. Det var en fantastisk tavla! Den skulle jag vilja ha i stort format på vardagsrumsväggen! 🙂

  1. Det låter häftigt! Fast nu finns den bara i ett litet format… Hi hi vi får be Stora matte konstra ihop nåt mer!? TassKram Wikki

 2. Oj vad matte blev kär i den tavlan! Du tror inte att stora matte skulle kunna övertalas att sälja den? Som den är utan ram? *blink*
  *nosbuffar*

  1. Mjau, just det här exemplaret är redan i annan ägo – men Stra matte lovar att göra flera nya med samma text och stil – både i olja, akryl eller akvarell! Så vi återkommer! NosPuss Wikki

  1. Mjau vi får väl måla lite vykortsoriginal också?!!! Jag kan bidra med tassavtryck på dem! NosPuss Wikki

 3. Amen asså..en SÅN tavla vill vi ha! matte klappade händerns av förtjusning! Tror du Wikki att du kan övertala Stora Matte att förfärdiga en dylik till oss??? Som hon kanske skulle kunna tänka sig att sölja till oss föståss!

  NosPussar

  1. Mjau, det finns nog alla möjligheter! *spinner* Återkommer om dem framöver – nu ska vi ta oss genom katthemmets årsmöte först!
   NosPuss Wikki

 4. En sådan skulle jag vilja ha som är i mina färger…kan man få beställa en sådan ”egotavla”?
  Jag e en grårandig Tudor jag;)

  1. Mjau, jag tror vi får ordna en beställningslista?!! *fniss* Jag ska jama lite med Stora matte och höra vad hon kan tassa fram! Det ligger visst ett uppdrag för Katthemmet på prio 1 just nu, men sedan så… NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *