Mjau – på begäran…

mlat_
Frågan kom varför det inte visades någon bild på hur fint målat det blev på toaletten på katthemmet – eh, jo kanske för att jag trodde att människornas toabox inte skulle vara så mycket att visa… Men jag hade fel, så här är nu bild på hur snyggt rosa det blev därinne!

Nu vet jag att det finns olika förslag med vad som kan hängas på väggen här – så det får bli ett samråd om den saken efter årsmötet på lördag! *kurr* Alla ska ju vara nöjda och trivas där också!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *