Emils katt-widget

Vill du ha en liten ruta på din blogg som visar en ny söt kattbild varje dag, så ska du besöka Emils sida och läsa om hur du kan lägga upp den som han har snickrat ihop! Den fungerar på blogg.se, blogger.com och wordpress.org men om det finns intresse kommer Emil nog att fixa till den för fler bloggverktyg. Du hittar en liten guide här om hur man lägger in kattrutan!

dk1

Eftersom widgeten inte är gjord för metrobloggen så kan jag inte lägga upp den här mer än som en bild av hur den ser ut idag (Och det är ju inte idé att göra metroanpassad heller eftersom metrobloggen försvinner den 25 april) men det finns exempel här och här!

Tack Emil för att du delar med dig av din kreativitet! *buff*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

5 reaktioner till “Emils katt-widget”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *