För varje räddad…

…så tänker man: Hur många är borta? Av både människor och djur…

safe

Den här katten kurar under en filt på ett räddningscenter för både djur och människor i Kesennuma, norra Japan. Här finns både hundar och katter. Människorna delar det lilla ris de har med sina husdjur…

cat18
Blev du räddad, katten där ute?    …räcker hjälplöst ut tassen…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

25 reaktioner till “För varje räddad…”

    1. Mjau, människor har alltid mer färdigheter att klara sig – ett husdjur som skötts om men plötsligt är utkastat i ingenting, hur ska de överleva? *darrar* TassKram Wikki

    1. Mjau, vi fortsätter hålla tassarna för alla dem som ännu väntar på hjälp… NosPuss Wikki

  1. Lillhusse är rationell när han ser bilden: ”förhoppningsvis har den redan drunknat!” Jag slog naturligtvis händerna för munnen, men han menar att det kanske är bättre att drunkna snabbt än att flyta ut i Stilla Havet på den där brädbiten… Ja, jag vet då inte, hoppas att Skaparkatten har räddat den! :/

    1. Mjau, men lill-husses tanke är ändå human! Han tänker att katten inte ska ha ett förlängt lidande. Men jag hoppas att någon rodde dit och tog den i land! *spinner* TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *