Mjurre vårstädar

https://youtu.be/okNBIEraxoA
Mjurre betedde sig som en gentlekatt hos veterinären och fick som belöning en påse gott foder (Kidney special-mat!). Samt en tidbokning om ett tag för att fixa tänder och ta lite kompletterade blodprov. Han är helt klart bedömd som lite väl mager – men njurarna kändes ok dvs inte förstorade, och han har bra reflexer, balans, rörlighet och vitalitet. Men munnen var som sagt inget vidare…

Ändå visade han att det inte var något större fel på bettet genom att agera trädgårdsmästare när han kom hem! (Ursäkta oljudet från blåsten!)

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Mjurre vårstädar”

    1. Mjau, han är en duktig trädgårdsmästarkatt! Men så har han ju redan möblerat om i Stora mattes rabatter i snart 15 år… NosPuss Wikki

    1. Mjau, nu ska vi bara se till att vännen Mjurre får tillbaka lite hull och får sina tänder fixade! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *