Grattis på FödelseDagen, BM!

styr
Här är en bild från senaste styrelsemötet på Örebro katthem, och BM, det är hon med det goa leendet som står och håller i ett vitt snöre – för t o m mitt under mötet så lyckas hon även leka med en lycklig misse som håller i snörets andra ände:
cool
Ha en underbar födelsedag BM! önskar vi och alla katthemsmissar!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

5 reaktioner till “Grattis på FödelseDagen, BM!”

  1. Nä men…Ojsan….TACK, Wikki….vad gullig du är som grattar mig. Ja, katterna på katthemmet har nog alltid sett mig som ”snör-tanten”…alltid ett snöre i handen…hehehe.

    Tack igen…!

    1. Mjau, de vet om den mjuka handen som smeker en lite rädd kisse gott också! *spinner* NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *