Fiona väntar smått

fiona
Fiona är en av många katter som räddats av Livbojen, en katthjälp i Eskilstuna som verkligen gör skäl för sitt namn! Vår auktion den här veckan går bland annat till hjälp åt Fiona och hennes vänner som du kan läsa mer om här på hemsidan!
fiona3

Nu kommer keliga kurriga Fiona att snart vara upptagen med sina ungar, som får stanna hos henne i 12 veckor innan de kan vara redo för att flytta till egna hem. Skönt att de slipper födas i den jordkällare som Fiona sökt skydd i!

Magen är som en boll på henne – hur många små kattungar tror ni det kan bli?!! *spinner*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

15 reaktioner till “Fiona väntar smått”

  1. Å en sån sötnos! Liknar vår Mimmi som vi nästan tänkte låta få smått innan vi kom på mycket bättre tankar och kastrerade henne…
    Gissar på 5 små!

    1. Mycket klokt beslut av er att låta kastrera henne! Det finns tillräckligt med kissemissar till alla ändå! Jag gissar på 3 ungar. Vi får se vem som har rätt! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *