Handarbetsdags

”Jag har ingenting att göra!???” – finns det någon som tror på den meningen? Det finns ALLTID nåt att göra!

wayukilongcatvstacgnol

Amigurumis tycks fortfarande krypa upp ur sina gömställen och locka lika mycket som frökatalogerna i vårsolen… Är det för att man blir så glad av dem?

Här är mönster till LongCat och några andra, till exempel denna:
wayukicaramelcat

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

15 reaktioner till “Handarbetsdags”

  1. Min sambo kan yttra den meningen ibland. Det handlar snarare om att han inte har lust att göra något av allt det han kan göra än att han inte har något att göra 🙂 Jag har alltid att göra! Ibland är det bara att slappa, men det är att göra något det också ju. Nyttigt att koppla av 🙂

    1. Mjau, det är nog sant – det är en viss skillnad mellan att ha nåt att VILJA GÖRA och att bara GÖRA också! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *