Wikkis 2010 – en Kurrig Krönika! Del 6 – juni

Jag kom ju alldeles av mig med att skriva färdigt mina 2010-krönikor! Här kommer ett försök till fortsättning om vad som hände i juni:

b16

Matte startade sitt ”Riktiga jobb” i månadens början, det som skulle bara vara över sommaren med slutade med sju månaders arbete totalt, så gissa om jag är stolt över min Matte!

Och Stora matte var på akuten med kattbett efter en kattfödsel som sorgligt nog slutade med en mycket liten änglakatt. Men de övriga ungarna klarade sig bra! Även lilla Twistie som föddes med ett förvridet ben – det växte som väl är bort!

lilawikki

Matte jobbade med bildprogrammet picnik och fick till väldigt tjusiga affischer till kattut-ställningen på Conventum – även om det blev lite mer normala färger på materialet som användes och min första FlatCat kom till användning. Den fick ju för övrigt en helt egen domar-bedömning vilket känns unikt!

Plus att katthemmet fick in över 2000 kr och en massa god mat i gåva. *spinner*

bskimmer

Efter allt jobb och firandet av Novas 3-årsdag vilade vi ut på vår sommargröna balkong! När vi var ute på promenade träffade vi hemlösingen Skimmer också. Då var han i rätt eländigt skick. Det känns skönt att veta att han har det bra i ett eget hem nu!

bbag

Jag skrev en text till en egen kattlåt och väntar fortfarande på att bli ”upptäckt” som låtskrivare!

Vi åkte på Landetsemester och jag blev kramad av Nalle, som fick sin tavla!

Och vad jag fick av Nalle – ja det var nog det finaste jag nånsin sett:

En Wikki-väska! Den hänger faktiskt på vår vägg hemma som tavla numera! Och är också ett roligt minne från gemensamma marknaden i Vilsta i Eskilstuna som trots regn och blåst blev härligt lyckad!

Lagom till midsommar hittade Ville de första kantarellerna och månaden avrundades kok av fläderblomssaft samt med att Slumpen kastrerades – bra för honom! ?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *