Nova och jag har gjort tårtor!

fdelesdagstrta

Egen TassTillverkning (som ej skett i kattlådan) står nu gömda i kylskåpet i väntan på kalasgästerna. Många katter på väg tror jag, vi ska jama i korus för matte; HurrJam HurrJam HurrJam HurrJam! Sen ska vi dansa SvansDans och kalasa till midnatt så jag kanske inte hinner skriva mer idag – men kalasrapport och nosologisk paketpapperskontrollsrapport kommer imorgon!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

50 reaktioner till “Nova och jag har gjort tårtor!”

 1. Kurraaaa, kurraaaa, kurraaaa, kurraaaa!
  Hör du Mir hur vi här i klostret firar din födelsedag. En så’n lycka det varit för katterna i vårt land att du föddes! Vi hoppas att du får en jättefin födelsedag idag och att tårtorna är lika goda som de ser ut att vara. Så jättefina tårtor tror jag aldrig att vi har sett förut.

  Nosbuffar från hela gänget

  1. Mjau jag tackar å Mattes vägnar innerligt för kattulationerna! Men tills jag fyller i april är det beställt sardintårta! NosPuss Wikki

 2. Vilka underbara tårtor, så himla lika er också. En sådan skulle Sixten ha på sin födelsedag som är imorgon faktiskt. Tass lugnt med grädde, för mkt är ju inte bra för våra kattmagar.

  1. Mjau vi fick alldeles lagom med grädde! *slickar nosen* Men för en kisse som fyller är sardintårta mums! Vänd bara upp å ner på en burk sardiner – klart! TassKram Wikki

 3. Wow.Häftigt.Ha ett härligt kalas o pussa matte lite x-tra på nosen från oss alla här nere i Blekinge.
  Nalle

 4. Fantastiskt fina tårtor, man blir glad av dom! Man vill ju nästan inte äta av dom för att de är så söta, men jag antar att Wikki och Nova blir besvikna då när de har ansträngt sig att göra dem (utanför kattlådan).

  Hoppas att du har en riktigt fin dag!

  Katterna o lillhusse hälsar och hurrjamar! 🙂

  1. Mjau, jodå ena tårtan (Nova-tårtan) är redan slukad och det går ju att göra flera nya… Nu när matte kommit på snitsen så lär hon kanske få beställningar?! *blink* NosPuss Wikki

  1. Mjau jag måste säga att jag är stolt över att ha en TassHändig Matte, vi behövde bara hjälpa till genom att sitta riktigt stilla när vi satt modell för tårtorna! NosPuss Wikki

 5. Vilka fiiiina tårtor ni har tassat ihop! Men man vill ju inte skära i dom där. Aj, aj! Gör ont i hjärtat. Jag stämmer in i era fyrfaldiga HurrJam för matten och jag är säker på att Kolfart viskar ett tyst HurrJam också.
  Kram på er och Grattis matte!

  1. Tack så innerligt kära vänner! *spinner* Matte är sååå rörd och glad för alla kattulationer! NosPuss Wikki

 6. Åh så fina tårtor! Hmm jag tror att både jag å Bastian skulle bli jättefina som tårtor! fnissjam!

  Å så vill vi jama JÄTTEMYCKETSTORTGRATTIS! till eran Matte! Alla katters egen Florence Kattinghale!

  En massa tasskramar å nospussar till allihopa er å gläm inte att buffa eran matte JÄTTEmycke från oss

  1. Matte tackar för kattulationerna! Mjau och jag tackar för nightingalandejämförelsen *spinner* Tror också ni skulle bli superfina på tårtor! TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *