Andra städrapport: Lilla badrummet och Benjamin

Mjau, vi kallar vår lilla toalett för badrummet också – jag menar en normalstor katt kan lugnt ta ett dopp i tvättstället… Nu har vi bara hittat två kattleksaker där – men är uppe i tjugo på fyndlistan.
benj
Sedan har Stora matte och Nova snaggat Benjamin! Jag har väl berättat om Benjamin? Det är två år sedan i mars som matte gick förbi en stor rishög där det hade gallrats i skogen – och mitt i högen låg en benjaminfikus! Den var lika lång som matte och rätt risig, men matte räddade honom, bar hem, planterade och skötte om. Okej, Benjamin är ingen snygging just nu – bara en pinne, men han är våran Benjamin och det är några blad på honom faktiskt! Med rätt vård hoppas vi att han ska bli vacker igen – det måste bara göras nåt åt ohyran…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Andra städrapport: Lilla badrummet och Benjamin”

  1. Vad för typ av ohyra? Är det typ spindelväv i den? Vi fick tipset av mor att bada våran benjaminfikus i rumpstempererat såpabad (mor godkände vårat yes) i . . . var det en halvtimme eller en timme? *glömsk* O sen sköljas noga. Då jorden inte får komma i kontakt med såpavattnet så hängdes våran uppånerpå på ett par pinnar i en 10l-hink. Dock är våran benjamin mkt liten jämfört med er . . .

    1. Mjau, vi har haft i nån sorts pinnar och kulor i jorden som ska ta bort eventuella kryp nu, och så hjälper vår spindel till! Det är inte ”nät” från spinn utan kanske lite effekt av att den står i ett lite dunkelt hörn också! Ljusare dagar och lite mer vatten, så ska Benjamin nog piggna till! TassKram Wikki

  2. Hoppas att det där odjuret inte sprider sig till katterna, det var ju nästan större än dom… HUUUUUUUUUU! Betydligt värre än fästingar där…. 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *