Matte demonstrerar igen…

flsklggrotmos
Mjau, jag hoppas att hon tar smakprover med sig hem, för det ser gott ut med rotmos och fläsklägg!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Matte demonstrerar igen…”

  1. Mjaaaaaummmums, husse gillar det och brukar dela med sig av fläskläggen för det är det enda vi tycker är gott….mmm….kurrrrr

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *