Och det här lägger man ner…

20

….suck…

Nå jam, det är inte helt fel att börja med något nytt och städa ur de gamla garderoberna! Jag har tittat på mina gamla inlägg och bilder från hösten 2007 och kan i alla fall konstatera en sak: Vad liten och smal jag var!!! Se här:

w_ute_liten
Det känns så ofattbart att jag då t o m haft en kull ungar:
litenw
Det har liksom blivit en helt annan volym på mig idag:img_12

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

40 reaktioner till “Och det här lägger man ner…”

 1. nu när metrobloggen kommer att lägga ner vill jag bara tipsa om en nystartad bloggportal, nämligen http://favs.se – jag tycker att den är skitbra iallafall och eftersom att den är ny så finns det massor med adresser lediga. bara ett tips!
  mvh,
  anne – http://favs.se/mode

 2. Tror att man gör ett sista blogg inlägg i sin gamla och så kan man bara ”flytta” över läsarna. Hur det går till är oss ovisst men det finns de som kan!

  NosPuss Sven och Signe

  1. Mjau, och Metro lovar tydligen någon lösning. Men det känns som att jag kommer att leta egna tassemarker i alla fall. NosPuss Wikki

 3. Du är lika söt på alla bilderna, men det måste helt klart vara att du fått kraftigare och längre päls av att du får bra mat! Eller hur? 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *