Liten katt – stort ljud!

Tolvåriga katten Smokey i Pitsford, Northampton, har ett spinnande som uppmätts till hela 92 decibel – dvs som den värsta gräsklippare du kan tänka dig ungefär! (Normalkatten spinner i cirka 20 decibel.)

worldsloudestcatsmoketthecat1
Smokey överröstar det mesta i omgivningen och spinner t o m medan hon äter mat! Katten adopterades från katthemmet NANNA för 3 år sedan och har nu blivit ”honorary volunteer” för Northampton Cat Protection och hjälper till att göra reklam för det räddande arbete de bedriver. Diana Johnson på Northampton Cats Protection, som träffat Smokey, säger: ”I have never heard anything like her purr in my life. It can drown out your conversation!” Du kan lyssna på Smokey här och läsa mer här.

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Liten katt – stort ljud!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *