Att bygga en kattfällaJag håller på att klura på hur det ska göras… Även de bästa idéer går att förfina! Burar måste gå att ansluta till transportkorgar och får inte vara för lätta – eller slå igen om kisses svans…

Ett annat viktigt tips var att om man hade burar av den mindre typen med nätbotten och bara hälla ut kattmaten på nätet – så hade man ingen kladdig kullvält matskål som skulle plockas ut innan man kunde flytta buren – utan bara lyfta den med katt och allt, och det mesta maten skulle ligga kvar på marken!

Skönt att jag aldrig behövt fångas i fälla – det verkar ganska skrämmande, men är ju tyvärr ofta nödvändigt.

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *