Stray Cat

 

in1

Oh what unhappy twist of fate has brought you,
homeless to my gate?
The gate where once another stood to beg
for shelter, warmth and food
For from that day,
I ceased to be the master of my destiny.
While he, with purr and velvet paw
became within my house, The Law.
He scratched the furniture and shed,
and claimed the middle of my bed.
He ruled in arrogance and pride,
and broke the heart the day he died.
So if you really think, oh cat, I’d willingly relive all that
because you come, forlorn and thin,
Well…don’t just stand there, come on in!

 

(Francis Witham)

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Stray Cat”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *