Bara för underhållningens skullIbland vet jag inte riktigt vad jag ska berätta om… Samtidigt är KattVärlden full av spännande och roliga saker som jag vill visa. Den här filmen är en sådan – kanske inte passar ihop med något speciellt, men är ändå så charmig och man bli glad av den! Enjoy!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

5 reaktioner till “Bara för underhållningens skull”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *