Tack Östgötakatterna och Malin!

hjrtansdag

Jag bugar djupt och ödmjukt med darr i morrhåren… Tack! Dock… Jag är ju bara en liten katt som tassar Viktiga Ord. Bara en liten katt, kom ihåg det!

Men med svansen som en Flagga för alla Hemlösa Katter! Mjau!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

30 reaktioner till “Tack Östgötakatterna och Malin!”

 1. Här är fler slavar under Bloggen.
  Känns så skönt att ha fri Surf i Mobilen nu när vi är iväg så vi slipper undrad vad som skrivits i bloggen.

  För övrigt håller vi fullkomligt med Malin i det skrivna.
  Kramar
  Nalle o Lasse

  1. Är ni nu ute och far igen? Ta det lugnt ute på vägarna och krama alla katter ni träffar från mig! NosPuss Wikki

 2. Vilken härlig kram, så välformulerat och sant. Vi jamar med! Vi är stolta över att få vara kompisar med dig och du hjälper oss och våra tvåbeningar att få upp ögonen och hjälpa andra på olika sätt.Nosbuff

  1. Åh nu rodnar jag om nosen och bugar djupt. Det är jag som äras av att ha så många generösa och hjärtegoda vänner… TassKram Wikki

 3. Jag instämmer i Malins inlägg. Wikki är jättebra. Hon har till och med hjälpt mig att ha en auktion för mig och mina kompisar på Södertälje Katthem! Det borde finnas kattiljoner Wikki! Nikita

  1. Och jag är sååååååååå glad att auktionen gick bra! Men Nikitas Spik-auktion, den var det mest outstanding jag sett i den vägen, det säger jag bara! Jag förstår att Frasse och Gunilla vårdar den TurSpiken ömt! NosPuss Wikki

 4. Du är en mkt viktig katt Wikki och man kan inte låta bli att tycka om dig ju.

  Snacka om en kisse med stamp i tassarna, det gillar vi och det gillar allra helst Östgötakatterna som försöker läsa alla dina inlägg och begrunda dem noga!

  Nospuss

  1. Mjau, och du Malin är en viktig person och katträddande ängel. Vi bugar ödmjukt inför ditt hårda arbete i svår motvind och imponeras över din drivkraft och passion. NosPuss Wikki

  1. Mjau, jag känner mig tryggast med att vara ”bara”. Sätta nosen i vädret är inte min stil, även om jag är lika envis som en sköldpaddskatt. Och det finns så många andra som gör 100 ggr mer än vad jag gör! Faktiskt! *spinner* Men jag gömmer dina ord i hjärtat som en skatt! Tack! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *