Diplomet

Så här ser mitt nyss uppfunna KattRäddarDiplom ut:

diplom_kattrddare
Tänkt att undertassas av berörda katter som det berör och delas ut till välförtjänta personer… Vad tycker ni om min idé?! (Kom gärna med förslag till förbättringar!)

Hur ser Ditt katthems diplom eller utmärkelse ut? Om det inte finns något så var så god att ta efter mitt ovanstående förslag – jag tänker inte begära någon kattslig copyright. Det är så mycket roligare att dela med sig!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

25 reaktioner till “Diplomet”

  1. Hejhej! 🙂 tack för din/er kommentar 😀 ja, jag börjar bli stor nu.. jag är ca 9 månader! hihi tack för att in har länkat min blogg 🙂 nospuss/ Dino!

    P.S matte hälsar!!

  2. Din idé om Diplom är TOPPEN!!

    Jag har tänkt på diplom i några månaders tid – jag tänkte i och för sig på att dela ut diplom till kattägare som är toppenhem för katter eller kattägare som räddat en katt m.m. Jag har oxå gjort en färdig layout som bara väntar på att få komma till användning 🙂 Jag har ganska många i åtanke som förtjänar ett diplom för deras insatser. Sen har jag också i åtanke att utforma ett ”kattkörkort”… Jag har många ideer om det..

    Nospussar från kattskyddets pälsänglar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *