Söta nosar

mini2
MiniMina finns hos Stockholms katthem, en söt sotsvart flicka!
fiddeli
Mjau, Fiddeli ser ut så här på riktigt! Han finns hos KKS Syd Malmö.
nadu
…och vackra killen Nadu finns hos Djurhjälpen i Vaxholm.
De och många många andra vackra katter längtar efter din famn!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

23 reaktioner till “Söta nosar”

  1. Mjau, det finns så många vackra underbara hemlösa missar… Jag önskar att jag kunde trolla fram hem till dem alla! TassKram Wikki

  1. Mjau, det finns så många vackra underbara hemlösa missar… Jag önskar att jag kunde trolla fram hem till dem alla! TassKram Wikki

  1. Mjau, det finns så många vackra underbara hemlösa missar… Jag önskar att jag kunde trolla fram hem till dem alla! TassKram Wikki

  1. Mjau, det finns så många vackra underbara hemlösa missar… Jag önskar att jag kunde trolla fram hem till dem alla! TassKram Wikki

  1. Mjau, någon riktigt mjuk och gosig alldeles egen soffa, gärna med tillhörande gosig människa! *spinner* TassKram Wikki

 1. Vad förvånad jag blev när jag gick in på Wiki-bloggen och fick se lilla söta Minimina kika på mig.Denna ljuvliga lilla trasselsudd till kattfröken som är döpt efter min tjusiga fröken Mina Silkestass. Bara Minimina kommer på grejen med oss tvåbenta så lär hon hitta hem i ett nafs.

  1. Vi tyckte att MiniMina var en fanTASStisk skönhet och med erfarenhet av hur skygga många av mina kattvänner varit och kunnat bli lyckliga Tryggisar – så har MiniMina goda chanser i rätt hem! *håller tassarna* NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *